|
Original Sin |
|
Новичок
|
Привет, :rolleyes: заранее прошу прощения за то, что я, девушка, ворвалась, так сказать, в ваш мир. Но у меня на то веская причина. В двух словах: на празднование Нового Года мы с сотрудниками подготовили программу, написали сценарий, сделали одну большую ролевую игру. Написали роли, потом разыграли их (с шляпой, завязанными глазами и всем причитающимся). Так вот, мне досталась роль гея. :wacko: Я чуть-чуть имею представление о том, кто такой гей и что он выглядит гламурнее девушек, но четкий образ в голове нарисовать не могу. Ребята, подскажите, как вести себя, может какие фишки, может какие-то жесты или советы, как правильно подобрать одежду!! Уж очень не хочется упасть лицом в грязь перед сотрудниками. Заранее благодарю, Ксения
|
|
|
alexis |
|
БОЖЕСТВЕННЫЙ
|
Посмотри F-tv, особенно коллекции pret-a-porte от Диор, или, лучшу всего, мужскую линию от Абрагима Мируччи! Потрясные костюмы для сексуальных меньшинств! Особенно те синие джинсы с радужными ленточками, ну те, что облегают. И подвигаийся, как те мальчики! Но не ползком, а на 2 ногах! Удачи. И знаешь, выйди в город и смотри в толпу, ищи просто мужчин. Делай то, что делают они! А вот у кого увидишь табличку с надписью на которой "ГЕЙ"....
|
|
|
QueerVlad |
|
Дилетант
|
Згідно мого власного досвіду, геї завжди чоловіки ))) а одяг, поведінка -- то виключно особистісні ознаки )))
|
|
|
alexis |
|
БОЖЕСТВЕННЫЙ
|
QUOTE (QueerVlad @ Apr 5 2006, 01:46 AM) | геї завжди чоловіки ))) а одяг, поведінка -- то виключно особистісні ознаки ))) |
:o !!!! РАЗ УЖ ТАК, ЗНАЧИТ ТАК ТОМУ И БЫТЬ!!!! :( !
|
|
|
QueerVlad |
|
Дилетант
|
alexis, ви не згідні зі мною :o ?
|
|
|
alexis |
|
БОЖЕСТВЕННЫЙ
|
Звичайно, згоден. Але образ чоловіка не завжди може відповідати деякому стандарту ґея. Чому ти думаеш, що гомосексуалісти повинні відрізнятися від інших чоловіків? А жінки? Їм теж превентує така поведінка: ґей жінка- хто? Звісно, ти маєш рацію- лезбіянка. Я, наприклад, не ходжу з таблицею "Я Ґей", чому я повинен якось відрізнятися? Так, згоден, ставлю багато запитань, але ти повинен погодитись, що наше суспільство (знову суспільство) потребує дещо іншої коррекції. :huh: А який ще образ без прообраза? Коли Боги зіслали сили темряви на землю, тоді один ангел врятував чоловіка і...закохався в нього, але бог не пробачив йому, і він злився з чоловіком. І тому, через сотні років нащадки цоьго богоїда мають дещо інший хист, ніж інші люди. ("Повість времянних лєт". За Іпатьївським списком.) А ти? B)
|
|
|
QueerVlad |
|
Дилетант
|
до Алексіс так я і написав, що усі гомосексуалісти (хм.. геї) -- чоловіки. межі ніякої не проводив, нікого не виділяв по ознаці виробника одягу та кількості срібла в аксесуарах ))
|
|
|
QueerVlad |
|
Дилетант
|
QUOTE (alexis @ May 5 2006, 12:33 AM) | Коли Боги зіслали сили темряви на землю, тоді один ангел врятував чоловіка і...закохався в нього, але бог не пробачив йому, і він злився з чоловіком. І тому, через сотні років нащадки цоьго богоїда мають дещо інший хист, ніж інші люди. ("Повість времянних лєт". За Іпатьївським списком.) А ти? B) |
а я -- просто чоловік з Богом в душі. усі ці міфи та легенди для мене є, з одного боку, -- вічне відлуння нашого почуття вини та одинокості, а з іншого, -- спроби древніх пояснити не лише природні явища, але й особистісні відмнінності людей, прикладизувати суспільство без невідомих та чужих. а я -- просто чоловік з Богом у серці ))
|
|
|
Bestjam |
|
Sцука
|
QUOTE (QueerVlad @ May 14 2006, 02:04 AM) | а я -- просто чоловік з Богом у серці )) |
<_<
|
|
|
QueerVlad |
|
Дилетант
|
QUOTE (Bestjam @ May 14 2006, 09:31 PM) | <_< |
:rolleyes:
|
|